Vinterresa till Dubai

Vinterresa till Dubai, som ligger på lagom avstånd från Sverige, bjuder på behagliga temperaturer under svensk vinter. Dubai ingår i Förenade Arabemiraten och för att resa hit krävs som svensk inget visum, se bara till att passet är giltigt sex månader efter inresa i Dubai. Det går att flyga charter till Dubai, med Solresor.

Jumeirah Beach

Stranden längs med stora delar av staden är kantad av lyxhotell, fastigheter och matställen. Här kan man spendera många timmar utan att tröttna.

  • Burj Al Arab, världens lyxigaste hotell. Gör en bordsbokning för att uppleva dess storslagenhet, förslagsvis hos restaurangen Al Muntaha som ligger 200 meter över havet. På plats får man utsikt över både palmen och världskartan.
  • Jumeirah Beach Hotel, ingår i stor hotellkedja och på plats ett tjugotal restauranger och barer förutom bungalows och hotell.
  • Wild Wadi Water Park, bredvid Jumeirah Beach Hotel. Vattenpark för små som stora.
  • The Madinat Jumeirah, ett femstjärnigt resort som täcker 40 hektar land och trädgårdar. Här finns ett par hotell, bungalows och 40 restauranger och barer. Som en stad i staden.

jumeirah-beach-park-travelgrip

Äventyr i Dubai

Testa ökensafari, sandskidåkning och att rida kamel. På vissa badplatser kan man hyra vattenskoter och dyka.

Fira Nyår i Dubai

Funderar du på att fira nyår i Dubai? Få tips på TravelGrip.se

Till skillnad mot övriga emirat tillåter Dubai servering och inköp av alkohol som serveras på samtliga större hotell och kan inhandlas i speciella spritbutiker.

Solresor - Resor med charter och sista minuten

Kommentera