Fira Nyår i Dubai

Många vill fira nyår i Dubai, mellanösterns Las Vegas. Om man googlar lite på vad nyårsfirande i Dubai innebär som hittar man snart videoklipp som visar hur världens högsta byggnad Burj Khalifa blixtrar av ljus när fyrverkerier skjuts ut från hela byggnaden, topp som sidor!

Så om du funderar på att resa till Dubai över nyår kan jag nästan garantera att du bjuds på storslagna fyrverkerier, massor av shopping och spännande utflykter i behaglig temperatur.

travelgrip-dubai-burj-arab

Nyår i Dubai

Många finrestauranger och trendiga barer tar emot bokningar för nyår, men det är många människor som vistas i Dubai över nyår så räkna med att det kan bli trångt och rent av svårt att hitta det perfekta stället att fira på. En fördel är att man skjuter ut fyrverkerier från Burj Khalifa som syns från stora delar av staden och därmed kan du fira nyåret på annan plats är i Dubai Downtown. På sajten TravelGrip.se finns en del tips för den som planerar att besöka Dubai och vad man kan tänkas hitta på under Nyårsafton.

Boende i Dubai

Över nyår blir det snabbt fullbokat på de dyrare hotellen, och de som ligger bäst placerade i Downtown och nära Palmöarna. I Dubais gamla del finns många billigare boenden. Eftersom det fortfarande är varmt och behagligt i Dubai i december så kan man passa på att välja ett hotell som har pool, som bonus verkar de flesta hotellen i klasserna 3, 4 och 5 stjärnor har stora och praktiska gym.


travelgrip-hotell-dubaitravelgrip-get-a-grip