Äventyr på Teneriffa i Kanarieöarna

Kanarieöarna är en destination som växer i populäritet pånytt, öarna Gran Canaria och Teneriffa är störst och bjuder därmed på mest variaion i form av storstad, många stränder och mängder av boenden intill dessa stränder. Teneriffa är kanske smått mindre exploaterad än Gran Canaria, kusternas och strändernas bebyggelse är lite charmigare än dess motsvarigheter på Gran Canaria. Förutom sol och bad kan man unna sig några andra typer av äventyr på Teneriffa i Kanarieöarna.
Ubåtstur vid Puerto San Miguel

Aktören Submarine Safaris ordnar gruppresa i en ubåt dagtid, detta är sannerligen något utöver det vanliga och passar perfekt för den som inte själv dyker på egen hand. Läs på om avresetider och öppettider innan ditt besök för att säkerställa att väderförhållandena är optimala för turen.

Pris för vuxen: 45 euro vid bokning online, 53 euro vid köp på plats.

Adress: Marina San Miguel, Puerto Deportivo, 38639 Miguel de Abona
Ubåtstur-på-Teneriffa-Submarine-Safaris-TravelGrip-1

Ubåtstur-på-Teneriffa-Submarine-Safaris-TravelGrip-2

Ubåtstur-på-Teneriffa-Submarine-Safaris-TravelGrip-3

Stingrocka-Teneriffa-ubåtstur-Submarine-Safari-TravelGrip

Ubåtstur-på-Teneriffa-Submarine-Safaris-stingrocka-TravelGrip

Ubåtstur-utsikt-Submarine-Safari-Teneriffa-TravelGrip

Bestiga vulkanen Teide

Den vilande vulkanen med kringliggande nationalpark Parque Nacional de las Cañadas del Teide lockar fler miljoner besökare varje år, man kan ta sig upp på bergen ring vulkanen med buss, bil, MC, cykel och genom att vandra. Vanligast är bil till vilka det finns mycket yta för parkering alldeles intill vulkanens toppdelar. Sista biten till den högsta peaken nås dagtid med kabinbana.

bestiga-vulkanen-teide-teneriffa-minsolresa

aventyr-pa-teneriffa-i-kanarieoarna-minsolresa

Läs också: Upptäck Las Palmas på TravelGrip.se

Kommentera