5 platser att se i Dubai

Missa inte följande 5 platser att se i Dubai, oavsett tid på året för besök. Dubai har massor att erbjuda för turister och kvaliteten på flerstjärniga hotell är överlag av bättre standard än på många platser i västvärlden vilket gör att många återvänder trots att Förenade Arabemiraten är muslimskt och staden Dubai uppbyggd i modern tid och inte har den historia man är van vid som europé.5 platser att se i Dubai

  • Madinat Jumeirah, stort hotellområde med uppbyggda vattenkanaler och mängder av matställen ihopknutna av en marknadsplats ”Souk”, här kan man utan problem spendera både dag och kväll här. Missa inte att skåda utsikten av hotellet Burj al Arab.
  • Dubai Marin och Marina Beach är perfekt för heldagshäng. Det kryllar av matställen och det finns både sandstrand och gräsområde att ligga och sola på.
  • Fontänshowen vid Dubai Mall ackompanjeras av vacker musik och är igång många minuter flera gånger varje kväll. Bäst vy får man från någon av gallerians restauranger som har uteservering, t.ex Outback Steakhouse.
  • Pingvinshow i Ski Dubai inne i allerian Mall of the Emirates.
  • Monorails utsikt över Palmön och Atlantis Hotel i fjärran är en rolig aktivitet, även om det är en besvikelse att komma fram till Atlantis eftersom bara hotellgäster får komma in i det verkliga hotellområdet. Utanför detta finns dock butiker och restauranger som sysselsättning.
Dubai-Madinat-Jumeirah-område-MinSolresa
Madinat Jumeirah
Madniat-Jumeirah-Dubai-hotellområde-MinSolrea
Burj Al Arab sett från Madinat Jumeirah
Se-Dubai-Marina-MinSolresa
Dubai Marina
Dubai-Mall-fontäner-MinSolresa
Fontänshow vid Dubai Mall
Burj-Khalifa-vid-Dubail-Mall-MinSolresa
Burj Khalifa vid Dubail Mall

 

Pingvin-show-Dubai-Mall-of-Emirates
Pingvinshow i Mall of the Emirates
Atlantis-Palmön-Dubai-MinSolresa
Monorail mot Atlantis på Palmön
Atlantis-Hotel-Dubai-TravelGrip
Atlantis Hotel

Annons: